Pas als je plezier hebt en verbinding maakt, kom je tot grote successen!

IK BEPAAL, IK BESLIS

Dat besef ik me nu pas en ik doe nu waar IK zin in heb.

Daarom heb ik plezier, maak ik verbinding met mijzelf en voel ik puur plezier! Dat maakt mijn leven een leven vol energie, structuur en lol!

5/5

Mooi en eerlijk

”Het is zo fijn en verhelderend om met Denise te werken. Zij weet precies de juiste knoppen in te drukken, waarvan je weet dat het niet leuk is. Denise weet heel goed een spiegel voor te houden!”

Anne – directrice

Waarom doen mensen wat ze doen?

Waarom doen mensen wat ze doen?

Dat interesseert mij enorm!

Tijdens de 8 jaren (in en na mijn studententijd) dat ik skiles gaf in Oostenrijk, zag ik al dat mensen en kinderen vanuit zichzelf moeten willen en niet omdat ik ze vertelde hoe ze moesten skiën.  

Dat gevoel wanneer mijn groep met alle zelfvertrouwen een berg af kon skiën. HEERLIJK! Ik was dan zo trots dat ze dat zelf deden. Dat zij voelden hoe het lekker ging en plezier hadden!

Dat gevoel wilde ik vasthouden in mijn leven! Dat ik mijn leven leef vol puur plezier, zoals ik dat wil. 
Want alleen vanuit mijn intrinsieke motivatie, kan ik leven en zijn waar ik voor gemaakt ben!

5/5

Lekker praktisch

“Denise weet met haar praktische training, theorie en praktijk heerlijk luchtig en duidelijk samen te brengen. Ik ben mijn projecten na deze training als veel leuker en makkelijker gaan ervaren!”

Robert – projectmanager

Voor mij zijn vertrouwen, verbinding maken met anderen, door verbonden te zijn met mijzelf en plezier hebben in het leven belangrijke waarden.   

Lang heb ik gewerkt en geleefd zoals ik dacht dat het hoorde of van mij verwacht werd. Buffelen, ploeteren en doorgaan tot het bittere einde, want je moet werken voor je geld en je kunt niet altijd doen waar je zin in hebt. 

Het leven van uit onzekerheid, met gebrek aan zelfvertrouwen, volledig uitgeput voelen en het altijd maar dansen naar de pijpen van een ander. Dat was vermoeiend!  En heeft mij uiteindelijk ook in een burn-out gebracht. Nou dan kom je jezelf wel tegen!

Je bent gelukkig als je jezelf kan zijn. Dan ben je je krachtigste motor. Als je doet en leeft waarvoor het leven voor jou bedoeld is. Dat weet ik nu!

Ik ben de regisseur van mijn eigen leven. Ik heb de regie in handen .Ik bepaal, ik beslis en niemand anders”!

Ik bepaal, ik beslis
5/5

Regisseur

“Door deze training ben ik gaan inzien dat ik de regisseur ben van mijn eigen leven en werk. Wat een verademing om zonder te ploeteren mijn projectteam en dus het project te zien floreren.”

Lara – teamleider

Dat ik voor mezelf zou beginnen had ik in 2017 niet gedacht!  Maar ergens kwam weer dat gevoel naar boven, dat ik had bij het skiles geven. Vertrouwen op mezelf en DOEN!

Ik ben gaan doen wat ik dacht te willen doen; projecten begeleiden. Maar dan op mijn manier! Ik liet teams floreren in projecten, ronde deze altijd succesvol af en had geweldig tevreden klanten. Maar ik deed toch weer wat een ander van mijn verwachtte. Wel deels op mijn manier, maar volledig niet in mijn energie! Dus was ik elke keer na een opdracht weer volledig uitgeput. 

Ik ben mij gaan verdiepen in de psychologie van de mens, in spiritualiteit en vooral heel erg in mijzelf.

Ik kwam tot de eenvoudige conclusie dat ik volledig NIET naar mijzelf luisterde en naar wat ik precies wilde. Dat ik mijn energie totaal niet op de juiste manier in mijn projecten en in mijn leven gebruikte! 

Ik heb besloten dat ik het anders wilde en ga doen! En dat ik deze kennis wil en moet delen met anderen. 

REVIEWS

Let’s connect!

Heb je een vraag of wil je
gewoon even kennismaken?

Vul het formulier hiernaast in. Ik neem zsm contact
met je op.