Van time management naar energie management

Super irritant dit!

Niets liep vandaag zoals ik gepland had….

Vanochtend al vroeg opgeschrikt, omdat mijn man heel vroeg voor zijn werk moest vertrekken. Daarna ben ik weer in slaap gevallen en schrok ik weer wakker van de wekker. Ken je dat gevoel? Alsof je compleet de weg kwijt bent of zoals het voelde wanneer je na een gezellige avond stappen na 4 uur al weer je bed uit stapt…

Ik had vandaag, gestructureerd als ik ben, van alles ingepland om te doen, maar de dag startte dus niet conform mijn regelmaat en ochtendritueel.

En terwijl ik met opgestroopte mouwen en alle kracht, vooral heel hard bezig was met uitvoeren van mijn acties conform mijn planning, voelde ik aan mijn hele lijf: STOP hiermee!

Ik voelde natuurlijk haarfijn aan dat alleen maar energie kostte en frustratie en irritatie opleverde. Dus niets timemanagement en vasthouden aan wat mijn planning was! Nee, luisteren naar mijzelf en wat ik nou eigenlijk wil. Niet compenseren maar escaleren. In dit geval dus escaleren naar mijzelf 😉

Even een stap terug doen, mijzelf afvragen wat is nu grootste prioriteit vandaag? En de rest, komt allemaal wel op een ander moment. Alles in its own right time!

Dus wat denk je wat ik gedaan heb? Lekker eerst een serie gekeken en toen zat ik weer goed in mijn energie en kon ik met puur plezier, alle geplande zaken van vandaag volledig relaxt afronden! Echt zo een lekker gevoel, dat voldane gevoel.

Deel deze blog op social media:

Share on facebook
Share on linkedin

Let’s connect!

Heb je een vraag of wil je
gewoon even kennismaken?

Vul het formulier hiernaast in. Ik neem zsm contact
met je op. Of neem contact op via: