LOL +LOL = HIHI

Kennen jullie deze nog?  🎶

LOL + LOL = HIHI

Vroeger vond ik dit super stom. Totaal niet lollig eigenlijk. Waarom niet? Tja, dat is een goede vraag…

 

Zal het zijn omdat lol en werk voor mij niet samen gingen? Werk betekent hard werken. “Voor niets gaat de zon op, voor de rest moet je werken”, zei mijn vader altijd. Altijd je best doen, zodat ze nooit commentaar kunnen hebben.

Dat heb ik enorm letterlijk genomen, hard werken.  Altijd maar doorgaan, net wat stappen extra zetten. Gedachten als:

💭 Ach, ik doe het wel even.

💭 Tja, dit is tenslotte waar je voor ingehuurd/aangenomen bent, dit hoort er nu eenmaal bij. De klant moet wel waar voor zijn geld geleverd krijgen.

💭 Als ik vanavond dit en dit nog doe, dan kan ik morgenochtend meteen verder met het volgende.

💭 Even dit nog uitzoeken, even nog een plan schrijven of die business case verfijnen.

💭 Zal het allemaal duidelijk genoeg zijn? Ik print de notulen meteen wel voor iedereen, dan hoeven ze dat zelf niet doen voor het overleg van morgen….

Mij zelf kapot werken, dat was wat ik deed. Niets lol en plezier, nee werken zal je Denise!

Ik ben echt niet vies van hard werken, laat dat duidelijk zijn. Als er urgente noodzaak is, ja hoor dan ga ik echt wel even door. Maar 9 van de 10 keer is die noodzaak helemaal niet zo urgent. Dus kan dat mailtje morgen ook nog en kan iedereen echt zelf wel de notulen printen. Ik zeg altijd iedereen is verantwoordelijk voor zijn/haar eigen leven.  Dus ook jouw projectteam voor het printen van de notulen! 😉

Mijn missie is meer Lol in Projecten! En nu vind ik LOL + LOL zo stom niet….

Deel deze blog op social media:

Share on facebook
Share on linkedin

Let’s connect!

Heb je een vraag of wil je
gewoon even kennismaken?

Vul het formulier hiernaast in. Ik neem zsm contact
met je op. Of neem contact op via: